Επισκευθείτε το κατάστημα μας
Τα τελευταία 4 χρόνια η αγάπη μας για τον θαυμάσιο κόσμο των λουλουδιών μας οδήγησε στην δημιουργία ενός χώρου στον οποίο προσφέρουμε τις γνώσεις μας και την αγάπη μας για τα φυτά σε όλους όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς.

Στον χώρο μας θα βρείτε φυτά από όλο τον κόσμο και συνθέσεις λουλουδιών, που το λιγότερο, θα σας εντυπωσιάσουν. Συνθέσεις λουλουδιών σε πανέμορφες γλάστρες, κατασκευές από τμήματα φυτών σε πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακές παρουσιάσεις λουλουδιών διαμορφωμένες σε ιδιαίτερες μινιατούρες

Βρισκόμαστε λίγο πιο έξω απο την πόλη στον δρόμο Θεσσαλονίκης - Πλαγιαρίου. Δείτε την τοποθεσία μας στον χάρτη.

Ελάτε να διαλέξετε απο κοντά δέντρα και φυτά εξωτερικού χώρου για τον κήπο σας, να συζητήσουμε για μια κατασκευή στον χώρο σας και να μας γνωρίσετε.
Έτοιμος χλωροτάπητας

Ο προκαλλιεργημένος χλοοτάπητας, (SOD) είναι γρασίδι που σπέρνεται σε επιλεγμένους φυτωριακούς χώρους, αναπτύσσεται με επιστημονική φροντίδα και όταν είναι έτοιμος κόβεται σε λωρίδες με ειδικά μηχανήματα. Ξεριζώνεται άθικτος μαζί με ένα λεπτό στρώμα χώματος που κρατιέται από το ριζικό του σύστημα και από ειδικό δίχτυ.Σε σύγκριση με την δημιουργία χλοοτάπητα από σπορά έχουμε τα παρακάτω σημαντικά πλεονεκτήματα:

- Άμεσο αισθητικό αποτέλεσμα. Σε μερικές ώρες μπορεί να τοποθετηθεί στον κατάλληλα προετοιμασμένο χώρο περισσότερο από ένα στρέμμα.
- Άμεσο λειτουργικό αποτέλεσμα. Ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάστημα λιγότερο των δύο εβδομάδων.
- Μπορεί να γίνει εγκατάσταση οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.
- Έχουμε σημαντική εξοικονόμιση νερού και εργασιών συντήρησης.
- Μπορεί να γίνει εγκατάσταση του χλοοτάπητα σε σημεία όπου η σπορά είναι δύσκολη έως αδύνατη ( κεκλιμένες επιφάνειες, πρανή δρόμων κ.λ.π)
Σπορά γκαζόν

H σπορά του γκαζόν γίνεται απο εξειδικευμένο συνεργείο που αποτελείται απο έμπειρους γεωπόνους και τεχνίτες. Με την χρήση σύγχρονων μέσων και υλικών εγγυόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Καταρράκτες & βραχόκηποι

Οι καταρράκτες & οι βραχόκηποι αποτελούν πολύ ιδιαίτερες κατασκευές οι οποίες μπορουν να προσαρμοστούν σε μία γωνία του κήπου διακριτικά, με στύλ και χαρακτήρα.
Το νερό είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του κήπου που προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και δίνει προσωπικότητα στον χώρο σας.


Ξυλοκατασκευές
Φωτισμός

Μονοπάτια και πλακόστρωτα

Μονοπάτια που οδηγούν σε καταπληκτικές γωνίες στον κήπο σας και προστατεύουν το γκαζόν απο την φθορά της καθημερινής χρήσης.
Mία διαφορετική πρόταση για τον χώρο σας με χρήση υλικών εδαφοκάλυψης όπως φλοιός πεύκου, βότσαλα, ψιφίδα και διακοσμητικά πετρώματα σε φανταστικές αποχρώσεις.